1 Eylül 2011 Perşembe

www.Trpartner.com Bay Lar

Sokaklara SeksmetreSokaklara Seksmetre Almanya’nın Bonn kentinde yeni getirilen bir uygulamaya göre hayat kadınları sokaklara yerleştirilen otomatik para toplama cihazları sayesinde vergi ödeyecek.
iPhone 5'i Bekleyenleri Üzen HaberiPhone 5'i Bekleyenleri Üzen Haber DigiTimes'tan gelen haber, daha büyük bir iPhone bekleyenleri üzecek gibi görünüyor.
Dünyanın En Korkunç SalıncağıDünyanın En Korkunç Salıncağı Yeni Zelanda'da yerden 300 metre yükseklikte kurulan salıncakta adrenalin tutkunları sallanırken, bunun için 180 dolar ücret ödedikleri belirtildi.
Babadan Oğula AMGBabadan Oğula AMG Efsane kırk yıl önce, AMG adında yeni bir otomotiv firması, 24 Saatlik Spa-Francorchamps yarışına bir Mercedes-Benz sedanla katıldığında başladı.
Kalp Üzerinde Faydası KanıtlandıKalp Üzerinde Faydası Kanıtlandı Araştırmacılar bir komedi filmi yada televizyon programı izlemenin damar fonksiyonlarında olumlu bir etkisi olduğunu, korku ya da gerilim filmlerinin ise tam tersi etki yarattığını ortaya çıkardı.
Oyuncak Makinesi Nasıl Yenilir?Oyuncak Makinesi Nasıl Yenilir? Kadınlar ve çocuklar, zorlu oyuncak makinelerinden kazanılan oyuncaklarla büyülenir.
Hangi Sağdıç Favoriniz?Hangi Sağdıç Favoriniz? Çılgınlar gibi partilemekten hoşlanan Felekten Bir Gece'nin devamı niteliğindeki ikinci bölümünde tekrar bir araya gelen ekip oyuncuları arasından hangisini sağdıcınız olarak tercih edeceğinizi çok merak ediyoruz.
Suça Ortak Eden ParfümSuça Ortak Eden Parfüm Tüm erkekleri peşinde sürükleyen Gucci Guilty kadını, şimdi oyununa Gucci Guilty erkeğini de dahil ediyor.
Şahane Seksin Altın KaideleriŞahane Seksin Altın Kaideleri Don Juan gibi sevişmenin sırlarını açıklıyoruz.
Ses Geçirmez Mekan Nasıl Kurulur?Ses Geçirmez Mekan Nasıl Kurulur? Evinizde bangır bangır müzik çalmak istiyorsunuz. Fakat öfkeli komşularla uğraşacak takatiniz yok.

Günün Önerileri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder